Novosti

Jubilarni 30. fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir


Svake godine se u Novom Sadu i njegovoj okolini organizuje mnoštvo sportskih biciklističkih događaja. Nedavno je na Petrovaradinskoj tvrđavi održana Serbia Epic serija u organizaciji Serbia Epic-a i Biciklističkog kluba Novi Sad.

Osim ove trke, uskoro nas očekuje i jubilarni trideseti fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir u organizaciji biciklističkog kluba Fanatic.

Ovaj maraton zakazan je za 30. april na Popovici u Nacionalnom Parku “Fruška Gora”. Start je planiran ispred planinarskog doma.

Pretprijave su otvorene do 24. aprila do 22 časa, a prijave su moguće i na sam dan takmičenja. Zainteresovani takmičari više informacija mogu pronaći na sajtu Fanatica ili na njihovoj Facebook stranici.

Fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir ima dve staze, odnosno mali i veliki maraton. Staza malog maratona dugačka je 31 kilometar, dok je staza velikog maratona dužine 51,6 kilometara.

Prdiružite se još jednoj fenomenalnoj sportskoj manifestaciji koja za cilj ima promociju biciklizma i razvoj sportskih događaja u Novom Sadu.

Mapa malog maratona

Mapa velikog maratona

Slične vesti

categoryNovosti

Međunarodni dan bicikla – bici doručak, kritična masa, bici bioskop

27.05.2022.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Međunarodni dan bicikla obeležava se u svetu već četiri godine. Na 72. Sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 12. aprila 2018. godine, proglašen je međunarodni dan bicikla, koji se obeležava 3….

tag kritična masa bici doručak bici bioskop međunarodni dan bicikla
Saznaj više
categoryNovosti

Poznati danski ekspert oštro protiv Volvo spreja

08.01.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Nedavna vest o novom Volvo spreju, koji čini bicikliste i njihova vozila bolje uočljivim u uslovima noćne vožnje, zapalila je oduševljenje mnogih poput Hepo kockice. Ali, za sve one koji se ozbiljnije bave pitanjima…

Saznaj više
categoryDogađaji

Novi Sad – svetski prvak u zimskom bicikliranju!

12.02.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Novi Sad je pobedio na svetskom takmičenju za grad sa najviše ljudi koji zimi idu biciklom na posao ili u školu! Ovu nagradu osvojilo je 1393 Novosađana, od kojih je…

tag zimsko bicikliranje
Saznaj više