Novosti

Jubilarni 30. fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir


Svake godine se u Novom Sadu i njegovoj okolini organizuje mnoštvo sportskih biciklističkih događaja. Nedavno je na Petrovaradinskoj tvrđavi održana Serbia Epic serija u organizaciji Serbia Epic-a i Biciklističkog kluba Novi Sad.

Osim ove trke, uskoro nas očekuje i jubilarni trideseti fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir u organizaciji biciklističkog kluba Fanatic.

Ovaj maraton zakazan je za 30. april na Popovici u Nacionalnom Parku “Fruška Gora”. Start je planiran ispred planinarskog doma.

Pretprijave su otvorene do 24. aprila do 22 časa, a prijave su moguće i na sam dan takmičenja. Zainteresovani takmičari više informacija mogu pronaći na sajtu Fanatica ili na njihovoj Facebook stranici.

Fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir ima dve staze, odnosno mali i veliki maraton. Staza malog maratona dugačka je 31 kilometar, dok je staza velikog maratona dužine 51,6 kilometara.

Prdiružite se još jednoj fenomenalnoj sportskoj manifestaciji koja za cilj ima promociju biciklizma i razvoj sportskih događaja u Novom Sadu.

Mapa malog maratona

Mapa velikog maratona

Slične vesti

categoryNovosti

Rekonstrukcija biciklističkih staza u Futoškoj se nastavlja!

31.05.2023.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Grad Novi Sad će ove godine ipak sanirati poslednju deonicu biciklističkih staza duž Futoške ulice, od koje se prethodno bilo odustalo zbog nedostatka novca u gradskoj kasi. Na potrebu da…

tag infrastruktura futoška
Saznaj više
categoryAktivnosti

Mapiranje problema na biciklističkim stazama

31.10.2022.
Autor: Marko Mazalica

Da li ste ovih dana videli ljude koji fotkaju biciklističke staze? U toku je projekat “Mapiranje problema i oštećenja na biciklističkoj infrastrukturi na teritoriji Grada Novog Sada”, a naši volonteri…

tag mapiranje
Saznaj više
categoryNovosti

Biciklističke ideje – “Tvojgrad”

20.10.2021.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Želimo da okupimo sve biciklističke teme, za naš grad, na jedom mestu. Ovde možete pronaći i podržati sve projekte koji imaju za cilj poboljšanje i unapređenje biciklističkih uslova. Platforma “TvojGrad”…

tag infrastruktura most slobode futoški put
Saznaj više