NSBI Volonter

PRIJAVI SE

Popuni formu i mi ćemo te kontaktirati! A o tome šta su sve zaduženja volontera pročitaj u nastavku ove stranice.

Klikni ove za formu

 

Šta volonter radi?

Verovatno ti ovo nije neki nov pojam, volonterski rad je nešto što je prisutno u dosta aspekta našeg društva, ubeđeni smo da ti ovo ne bi bio prvi volonterski poduhvat.

Novosadskoj biciklističkoj inicijativi su uvek potrebni ljudi koji su spremni i voljni da ušestvuju u organizaciji biciklističkih događaja u našem gradu. Jedan od poznatijih bi bila Kritična masa. Kako bi svako okupljanje prošlo što bolje može, potrebna nam je tvoja pomoć.

VOLONTER

Zadaci obuhvataju pripremu prostora, podelu nalepnica, prikupljanje donacija, druženje sa nekim jako cool ljudima, seckanje torte, animiranje dece, puno sitnih zadataka za koje ne moraš imati nikakvo predznanje.

VOLONTER - Tehničar

Zadaci Volontera bi obuhvatili: postavke video bima, projektora, platna, mikrofona, zvučnika, tona.

VOLONTER - Prva pomoć

Zadaci volontera/volonterke jeste da ukoliko nastane bilo kakva potreba za pružanje prve pomoći učesniku ili učesnicima na našoj vožnji. Potrebno nam je da to bude osoba koje ima znanja u pružanju prve pomoći

REDAR

Zadaci su veoma jednostavni i obuhvataju: zaustavljanje saobraćaja, objašnjavanje učesnicima u saobraćaju šta se događa, odgovornost na raskrsnici na kojoj si zadužen. Imamo dva uslova za tebe, a to je da imaš bicikl i zvonce na njemu

Volonteri su takođe dobrodošli da pomognu i oko organizacije samog događaja ako vide da je to nešto čime bi želeli da se bave.