Biciklograd

Program "Biciklograd” pokrenut je pod sloganom "Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja" sa partnerima u različitim oblastima. Popuste i pogodnosti za novosadske bicikliste obezbediće prepoznatljive kompanije i institucije kulture, sporta i rekreacije, turizma, prevoza i druge. Korišćenjem "Biciklograd" kartice biciklisti i oni koji će tek početi da bicikliraju mogu da ostvare popuste od 5% do čak 50% na robu i usluge, kao i da ostvare dodatne pogodnosti. Pored ovoga korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave. Spisak pogodnosti i partnera se svakodnevno proširuje. U programu "Biciklograd" učestvuju Srpsko narodno pozorište, Novosadsko pozorište, Gradska biblioteka u Novom Sadu, biciklistički servisi Invictabike shop, Ris Cycling, Cikloteka, Fanatic i drugi.

"Biciklograd" kartice dolaze u dve verzije: jednogodišnja (Basic kartica, 500 dinara) i dvogodišnja (Gold kartica, 800 dinara).

Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

Popusti:

Pozorište i bioskop

Biblioteke i knjižare

Oprema za bicikl

Ostalo

Napomena: biciklistički servisi i prodavnice zadržavaju diskreciono pravo korekcije popusta u slučajevima pojedinačnih artikala koji su već na akciji ili su uslovljeni cenovnom politikom dobavljača.

Elektronska prijava

Korisnici/ce se mogu prijaviti popunjavanjem online obrasca. Plaćanje se može izvršiti elektronski u ime korisnika kartice na račun udruženja:

Online prijava
Uplatnica

Dostava

Karticu možete preuzeti lično po obaveštenju o izradi (najčešće jedan radni dan) u Cikloteci, na Trgu galerija. Kartica može biti dostavljena biciklističkom kurirskom službom Eko Kurir, o vašem trošku. Plaćanje kartice se može izvršiti prilikom preuzimanja, kuriru, ukoliko nije već izvršeno.