Pridruži se

Zdravo Novosađani, jeste li spremni za nove avanture na dva točka? 🚴‍♂️🚴‍♀️

Pozivamo te da postaneš deo Novosadske biciklističke inicijative – najveće biciklističke zajednice u Srbiji i regionu! Bilo da si iskusan/a biciklista ili tek razmišljaš da se pridružiš biciklističkoj zajednici, ovo je prava prilika za tebe.

Zašto da nam se pridružiš?

  1. Zajednica istomišljenika: Upoznaj ljude koji dele tvoju strast prema bicikliranju i gradskim avanturama.
  2. Organizovane vožnje: Pridruži nam se na redovnim grupnim vožnjama (Kritične mase) kroz naš grad.
  3. Radionice i događaji: Nauči kako da samostalno održavaš svoj bicikl, prisustvuj zanimljivim predavanjima i učestvuj u zabavnim događajima.
  4. Popusti i benefiti: Uživaj u popustima kod naših partnera – biciklističke prodavnice i servisi.
  5. Podrška za bolje uslove: Zajedno se borimo za bolje biciklističke staze i sigurniji saobraćaj za sve nas. Za grad bez zagađenja i humanije javne prostore.

Kako da se pridružim?

Jednostavno je! Dva su načina da nam se pridružiš – da se učlaniš ili postaneš volonter. Poseti naš sajt, popuni online prijavu i već si na putu da postaneš deo naše biciklističke porodice.


Pridruži se Novosadskoj biciklističkoj inicijativi

Učlani se

Učlani se još danas i uz simboličnu godišnju članarinu ostvari mnogobrojne benefite. Budi deo najveće biciklističke zajednice u Srbiji i regionu, jer podržavajući naš rad daješ podršku za bolji biciklistički Novi Sad!

Učlani se

Postani volonter

Prijavite se za volontiranje u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi i učestvuj u mnogobrojnim akcijama za unapređenje biciklističkog saobraćaja i infrastrukture u našem gradu. Osim druženja i dobre zabave, ostvarićeš i različite benefite.

Postani volonter