horizontali cover rodjendan birthday

10. rođendan Novosadske biciklističke inicijative!

Izmenjeno 16.09.20201 u 11h

Označi tvoj dolazak na Facebook-u klikom na ovaj link.

Biciklisti Novog Sada, vi ste zaslužni za uvek prisutnu energiju koju imamo i koju smo negovali svih ovih 10 godina koliko Novosadska biciklistička inicijativa postoji i zato smo rešili da zajedno proslavimo naš jubilarni rođendan!

Za ovih 10 godina upoznali smo mnogo sjajnih ljudi koji su radi, voljni i puni energije da zajedno sa nama rade na putu da Novi Sad postane Kopenhagen, konstantno razmišljajući šta možemo da uradimo bolje. 

Od 2011. biciklistička zajednica je postala velika, bitna i jasna u tome šta želi - udobnu i bezbednu vožnju, ali i zabavne događaje poput Kritične mase, bici bioskopa, bici doručka...

Zato ćemo za njih i nas ovaj jubilarni rođendan da proslavimo kako i dolikuje - ogromnom zajedničkom vožnjom nakon koje nas očekuje bici žurka!

Utefterite subotu 18. septembar za uživanje, jer spremamo dan za hedonizam :)

Pratite naše društvene mreže za sve informacije kao

Raspored dešavanja

Tribina "Biciklisti pitaju grad"

Početak: 14:30h

Lokacija: Limanski park (Subin plato)

Prisutni mogu postavljati pitanja direktno predstavnicima gradskih institucija i učestvovati u ravnopravnoj diskusiji bez posrednika.

Kritična masa

Početak: 16h

Lokacija: Limanski park (Subin plato)

Mirni protest u pokretu čiji je cilj skretanje pažnje svih učesnika u saobraćaju na postojanje i bezbednost biciklista.

Ruta ovog puta obuhvata: Limanski par, Bulevar oslobođenja, Bulevar cara Lazara, Bulevar Evrope, Futoški put, Bulevar kneza Miloša, Bulevar Jovana Dučića, Bulevar Evrope, Futoška ulica, Bulevar oslobođenja, Maksima Gorkog, Sutjeska, Bulevar cara Lazar i plato SPENS. Dužina rute je nešto više od 11km.

mapa-rute

Rođendanska žurka

Početak: 18h

Lokacija: plato SPENS (kod TC Promenada)

Dan se završava velikom žurkom sa DJ Djurom, prikazivanjem kratkog filma o NSBI, tortom koja će se deliti učesnicima, promocijom osiguranja za bicikliste i drugim iznenađenjima.

 

Autor slike iz objave: Nevena Silaški

horizontal birthday cover