Cikloturizam i tribina u Novom Sadu

Tribina i promocija knjige poznate cikloturistkinje

Cikloturistkinja Snežana Radojičić održaće promociju svog putopisnog romana u petak, 26.09., u klubu „Quarter“ (Bulevar Despota Stefana 5, Kineska četvrt), u 18:30 časova. Knjiga „Zakotrljaj me oko sveta“ govori o avanturističkom putovanju na biciklu, iskustvima i doživljajima, te kako je to putovati i biti sama više od dve godine.

„Putujući sa Snežanom u ovoj izuzetnoj knjizi, divimo se njenoj upornosti i čitamo jednu od najneverovatnijih avantura uopšte." - recenzija Vase Pavkovića Konferencija za medije biće održana u petak u 12 sati u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1).

Snežana će, pre tribine, sa Novosađanima voziti Kritičnu masu, tradicionalnu mesečnu vožnju, koja će i ovaj put, početi u 17 časova iz Limanskog parka. S obzirom na najavljeno vedro vreme i rekordni broj učesnika na Kritičnoj masi prošlog meseca, i ovaj put očekujemo veliki broj građana.

Više o knjizi i načinima da naručite knjigu na sajtuNa tribini knjigu ćete moći da nabavite po promotivnoj ceni od 580 dinara, a tiraž je ograničen.