Novosti

Sva mesta popunjena u prva četiri minuta: Konačna rang lista dobitnika subvencije za bicikle u NS


Konačna rang lista, koja sadrži 1.467 imena dobitnika subvencija za kupovinu bicikla, dostupna je javnosti nakon sprovedenog konkursa.

Svi koji su ostvarili pravo na subvenciju svoju prijavu su poslali u prva četiri minuta konkursa, odnosno između 10 sati i 10.04 sati.

Mnogi koji su prijavu poslali u isto vreme ostali su ispod liste usled ogromnog interesovanja za subvencije i u ovom konkursnom periodu.

Oni čija su imena na konačnoj rang listi “iznad crte” sada imaju 15 dana da kupe novi bicikl, te da fiskalni, gotovinski račun i garanciju donesu na uvid u Hajduk Veljkovu 11, u kancelarije Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu. Subvencija u iznosu od 12.000 dinara biće uplaćena građanima sa spiska u roku od najduže 30 dana.

Rang listu možete da preuzmete OVDE.

Autor teksta i fotografije: 021.rs

Slične vesti

categoryDogađaji

Ponovo radi bioskop

24.10.2023.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Novosadska biciklistička inicijativa već duži niz godina sprovodi aktivnosti na organizaciji bici bioskopa za naše sugrađane. Da ne bi prekinuli tu tradiciju po kojoj je Novi Sad postao prepoznatljiv, organizujemo…

tag bioskop bici bioskop
Saznaj više
categoryNovosti

Sabotaža i mržnja: šta ljudi imaju protiv biciklista?

08.01.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Biciklizam se razvio više nego ikad u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali je isprovocirao otrovnu odmazdu. Skorašnji incidenti koji uključuju čiode razbacane na putu i žice u visini vrata razapete preko biciklističkih…

Saznaj više
categoryNovosti

Međunarodni dan bicikla – bici doručak, kritična masa, bici bioskop

27.05.2022.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Međunarodni dan bicikla obeležava se u svetu već četiri godine. Na 72. Sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 12. aprila 2018. godine, proglašen je međunarodni dan bicikla, koji se obeležava 3….

tag kritična masa bici doručak bici bioskop međunarodni dan bicikla
Saznaj više