Novosti

NSBI pokreće fundraising kampanju za opremanje prvog besplatnog podcast studia


Novosadska biciklistička inicijativa kroz deceniju svog postojanja nastojala je da podrži mlade ljude koji su spremni na promene i lični angažman zarad istih. Svih ovih godina sarađivali smo sa mnogim udruženjima kako iz Novog Sada i okoline, tako i iz cele Srbije ali i šire, iz regiona. Shvatamo da je glas mladih u društvu veoma važan i da snaga mladih može promeniti našu okolinu.

Zato smo se odlučili na jedan odvažan korak – korak kojim ćemo dati priliku mladima da kažu ono što žele, da iznesu svoje mišljenje i pokažu svoj rad. Odlučili smo da opremimo podcast studio.

Da, dobro ste pročitali. Prvi podcast studio u Novom Sadu, koji će biti potpuno besplatan za organizacije civilnog društva, udruženja za mlade, neformalne grupe mladih, srednjoškolce i studente. Studio u kom će mladi moći da snime sadržaj koji žele da plasiraju u javnost i time pokažu široj publici čime se bave, uspehe koje su postigli i izraze svoje stavove i mišljenja. 

Da bi ovo uspeli, važna nam je podrška zajednice. Zajednica koju okupljamo je upravo ta koja sve ove godine podržava naš rad, a ovaj podcast studio je još jedan korak ka unapređenju našeg rada, ali i više – ka unapređenju položaja mladih kroz izražavanje njihovih stavova.

Zato pozivamo baš tebe, da posetiš sajt Donacije.rs, i kroz donaciju ili deljenje na društvenim mrežama, podržiš našu kampanju i budeš deo promene – pomogneš nam da opremimo prvi besplatan podcast studio u Novom Sadu. Budi deo promene – podrži mlade u iskazivanju njihovih stavova – podrži prvi besplatan podcast studio. Jer od tebe kreće promena!

Slične vesti

categoryNovosti

Bankrot holandskog VanMoof-a: kakva je sudbina futurističkih bicikala?

16.12.2023.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Privremeni izveštaj uprave holandskog proizvođača bicikala VanMoof, poznatog po proizvodnji estetski i funkcionalno jedinstvenih bicikala, opisuje finansijsku dramu koja se dogodila ovog leta. Nakon ogromnog gubitka u 2021. godini, malo…

tag holandija vanmoof
Saznaj više
categoryAktivnosti

Bulevarom jedan biciklista bez svetala u minuti

09.01.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Rezultati projekta “Biciklom noću” pokazali da osvetljenost biciklista u Novom Sadu i dalje nije dovoljna. Na Bulevaru oslobođenja kreće se u proseku jedan biciklista bez ispravnih svetala u minuti, većina…

tag svetlo biciklom noću
Saznaj više
categoryDogađaji

Prva nacionalna biciklistička konferencija

26.09.2022.
Autor: Vladimir Zdravković

Ubrzo nakon završetka Evropske nedelje mobilnost, i obeležavanja Dana bez automobila, aktivnosti i dešavanja definitivno ne manjkaju. Ovoga puta u fokus nam dolazi Prva nacionalna biciklistička konferencija, koja će se…

tag konferencija
Saznaj više