NSBI pokreće fundraising kampanju za opremanje prvog besplatnog podcast studia


Novosadska biciklistička inicijativa kroz deceniju svog postojanja nastojala je da podrži mlade ljude koji su spremni na promene i lični angažman zarad istih. Svih ovih godina sarađivali smo sa mnogim udruženjima kako iz Novog Sada i okoline, tako i iz cele Srbije ali i šire, iz regiona. Shvatamo da je glas mladih u društvu veoma važan i da snaga mladih može promeniti našu okolinu.

Zato smo se odlučili na jedan odvažan korak – korak kojim ćemo dati priliku mladima da kažu ono što žele, da iznesu svoje mišljenje i pokažu svoj rad. Odlučili smo da opremimo podcast studio.

Da, dobro ste pročitali. Prvi podcast studio u Novom Sadu, koji će biti potpuno besplatan za organizacije civilnog društva, udruženja za mlade, neformalne grupe mladih, srednjoškolce i studente. Studio u kom će mladi moći da snime sadržaj koji žele da plasiraju u javnost i time pokažu široj publici čime se bave, uspehe koje su postigli i izraze svoje stavove i mišljenja. 

Da bi ovo uspeli, važna nam je podrška zajednice. Zajednica koju okupljamo je upravo ta koja sve ove godine podržava naš rad, a ovaj podcast studio je još jedan korak ka unapređenju našeg rada, ali i više – ka unapređenju položaja mladih kroz izražavanje njihovih stavova.

Zato pozivamo baš tebe, da posetiš sajt Donacije.rs, i kroz donaciju ili deljenje na društvenim mrežama, podržiš našu kampanju i budeš deo promene – pomogneš nam da opremimo prvi besplatan podcast studio u Novom Sadu. Budi deo promene – podrži mlade u iskazivanju njihovih stavova – podrži prvi besplatan podcast studio. Jer od tebe kreće promena!

Slične vesti

categoryNovosti

Za vikend na bici izlet

25.10.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Iskoristite jedan od poslednjih sunčanih vikenda ove godine tako što ćete u subotu 27. oktobra otići na zajedničku vožnju bicikla do jednog od prigradskih naselja sa Novosadskom biciklističkom inicijativom! Za…

tag pogon19
Saznaj više
categoryNovosti categoryUncategorized2

Srbija da usvoji nacionalnu strategiju bicikliranja

20.04.2024.
Autor: Marko Mazalica

Predstavnici našeg udruženja učestvovali su u petak i subotu na godišnjoj konferenciji Evropske federacije biciklista koju je organizovalo udruženje Sindikat biciklista u Zagrebu. Pored mnogobrojnih, za bicikliste iz Evropske unije…

tag ecf nsbi strategija eu
Saznaj više
categoryNovosti

Prvi “Duhovi bicikli” postavljeni u Novom Sadu

02.01.2018.
Autor: Novosadska Biciklistička Inicijativa

Šta su “Duhovi bicikli” i ko ih je postavio? Ova pitanja su mogli sebi da postave Novosađani i Novosađanke protekle nedelje ukoliko su prolazili Bulevarom Evrope ili Futoškim putem. A…

tag duhovi bicikli
Saznaj više