Sponzorisane aktivnosti

Novosadska biciklistička inicijativa u svom radu sprovodi i sponzorisane aktivnosti. Ove aktivnosti su jedinstvena prilika za kompanije da doprinesu razvoju biciklističke kulture u našem gradu, dok istovremeno ostvaruju značajnu vidljivost i prepoznatljivost u zajednici.

Šta su Sponzorisane Aktivnosti?

To su posebni događaji i projekti koje organizujemo uz podršku naših poslovnih partnera. Kompanije koje doniraju sredstva Udruženju, omogućavaju nam da unapredimo naš rad i realizujemo brojne biciklističke akcije. Zauzvrat, mi pružamo priliku sponzorima da se istaknu i postanu prepoznatljivi kao podržavaoci održivog razvoja i zdravih životnih stilova.

Kako Funkcionišu Sponzorisane Aktivnosti?

  1. Partnerstvo: Kompanije postaju naši partneri kroz finansijsku podršku ili donaciju u obliku opreme i resursa. Zajedno dogovaramo projekte koji će najviše doprineti našoj zajednici.
  2. Organizacija Događaja: Organizujemo različite biciklističke aktivnosti kao što su biciklističke vožnje, edukativne radionice, biciklističke ture i promotivne kampanje. Svaki događaj nosi ime i brend sponzora, čime se povećava njihova vidljivost.
  3. Promocija Sponzora: Naši sponzori dobijaju ekskluzivnu promociju na svim našim događajima, kao i na našim online platformama, uključujući društvene mreže, web sajt i newsletter. Vaša kompanija će biti prepoznata kao ključni partner u promociji održive mobilnosti.
  4. Pozitivna Povratna Informacija: Naša zajednica vrednuje podršku kompanija koje ulažu u društveno odgovorne projekte. Vaše partnerstvo sa NSBI će biti prepoznato kao ulaganje u zdravlje, sigurnost i kvalitet života svih građana Novog Sada.

Zašto Postati Sponzor?

  1. Društvena Odgovornost: Podrškom NSBI, kompanije aktivno doprinose poboljšanju životne sredine i promociji zdravih životnih stilova.
  2. Povećanje Vidljivosti: Naši događaji privlače veliki broj učesnika i medijsku pažnju, pružajući kompanijama značajnu promociju.
  3. Jačanje Brenda: Partnerstvo sa NSBI povezuje brendove sa pozitivnim vrednostima kao što su održivost, zdravlje i zajedništvo.
  4. Povezivanje sa Zajednicom: Kroz sponzorisane aktivnosti, kompanije će uspostaviti čvršće veze sa lokalnom zajednicom i pridobiti lojalnost potrošača.
  5. Podrška Neprofitnom Civilnom Sektoru: Podržavajući rad Udruženja kroz različite vidove donacija, kompanije podržavaju rad neprofitnog civilnog sektora i na taj način jačaju zajednicu koju Udruženje okuplja.

Naši Dosadašnji Sponzori

Do sada smo ostvarili uspešna partnerstva sa brojnim kompanijama koje su prepoznale vrednost ulaganja u biciklističku kulturu. Zahvaljujući njihovoj podršci, realizovali smo mnoge značajne projekte i događaje koji su unapredili uslove za bicikliste u Novom Sadu.

Postanite Naš Partner

Pozivamo sve kompanije da postanu deo našeg tima i doprinesu stvaranju boljeg, zdravijeg i održivijeg Novog Sada. Za više informacija o mogućnostima sponzorisanja i beneficijama koje možete ostvariti, pogledajte u nastavku kako nas možete kontaktirati.


Postanite naš partner

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas još danas i postanite naš partner. Zajedno možemo da pokrenemo promene koje će trajno poboljšati našu zajednicu, biciklističku kulturu i saobraćaj. Postanite naš partner jer vaša podrška može promeniti naš grad!

Organizovanje aktivnosti

Aktivnosti koje uz vašu podršku možemo organizovati su različite:
-edukativne radionice i obuke
-biciklističke vožnje i ture
-promotivne kampanje
… i još mnogo toga