NSBI-logo

Bezbednost biciklista u saobraćaju

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu bezbednosti biciklista u saobraćaju! Bicikliranje je sjajan način da ostanete aktivni, istražite svoju okolinu i doprinesete očuvanju životne sredine. Međutim, kao biciklista, važno je da budete svesni i pridržavate se sigurnosnih pravila kako biste zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Na ovoj stranici ćete pronaći korisne savete, smernice i informacije koje će vam pomoći da postanete svestran i bezbedan biciklista. Bezbednost biciklista u saobraćaju je ključna, bez obzira da li se vozite po gradu, seoskim putevima ili planinskim stazama. Podelićemo sa vama najbolje prakse za vožnju bicikla, saobraćajne propise, kao i savete o opremi i pravilnom održavanju bicikla.

Nadamo se da ćete pronaći vredne informacije na našoj stranici koje će vam pomoći da se osećate sigurnije i samouverenije dok vozite bicikl. Zapamtite, bezbednost je odgovornost svakog bicikliste, stoga je važno da budete pažljivi i predvidljivi.

Uživajte u čitanju naše web stranice o bezbednosti biciklista i srećno bicikliranje!

Bezbednost dece u saobraćaju

Na sledećem linku možete pronaći detaljnije opisano šta se to sve može uraditi da se poboljša bezbednost dece u biciklističkoj saobraćaju kao i neke detalje koje sama deca mogu da nauče kako da se ponašaju u biciklističkom saobraćaju: https://nsbi.org.rs/sr/bezbednost-dece-u-saobracaju